Nyheter

Info om påmelding høsten 2022

Påmeldingsinfo høsten 2022!

Da var vi endelig klare til å starte påmelding igjen etter en hektisk eksamensperiode for ballettelevene våre!

Gratulerer til alle som har tatt eksamen :)

Vi gleder oss til et nytt semester med undervisning av høy kvalitet og ren og skjær danseglede til høsten igjen!

Vi opplever dessverre ofte å få spørsmål som man finner svar på i info- brevene våre, spesielt til forestilling og påmelding. Derfor ber vi dere derfor om å lese informasjonen nøye slik at vi ikke trenger å svare på flere spørsmål enn nødvendig:)

—————————————————————————————————— ——————
Første undervisningsuke er uke 34, mandag 22. august 2021.
Høstferie i uke 40.

Vi avslutter semesteret i uke 48. Høstsemesteret inkluderer 14 undervisningsuker.

Forestillinger!

I år skal Marthe være koreograf for «Like til Betlehem» som skal spilles i Kilden i november og desember. Her vil mange av ballett-partiene våre få medvirke. Det kommer til å bli en fantastisk opplevelse hvor elevene får stå masse på scenen foran fullsatte saler i Kildens profesjonelle oppsetning. Det blir forestillinger fra 24 november til 17 desember og det vil bli delt inn i 2 lag. Den beste følelsen å møte jula med :)

I tillegg jobber vi nå på spreng for å få til ei ekstra forestilling i slutten av oktober for alle rytmiske partier i tillegg til de som evt ikke skal medvirke i «Betlehem». I år jobber vi med et utrolig spennende og nytt konsert som kommer til å bli supergøy!! Jo flere grupper du går på jo flere danser får du på forestilling. Mer info om dette kommer når alt er i boks!

Timeplanen for høsten 2022 ligger nå klar på nettsiden. Da kan dere se gjennom og planlegge hvilke kurs dere ønsker å melde på før påmeldingen starter allerede i morgen 24 juni kl 08.00 for eksisterende kunder. Som vanlig har dere forkjøpsrett på kursene dere har gått på tidligere, men alle må meldes på på nytt for hvert semester. Nye elever kan meldes på allerede fra mandag, så i år blir det litt færre dager til å sikre seg plassen sin. Husk at du kan velge fakturaløsning, evt delfaktura i betalingssystemet vårt. Og er det noen utfordringer, ta kontakt så hjelper vi så godt vi kan:)

page1image53844160

Endringer

Mye på timeplanen er uendret, men noen endringer blir det alltid. Vi sendte i vår ut en spørreundersøkelse blant de eldste elevene våre, og vi takker for flotte og ærlige tilbakemeldinger. Vi ønsker alltid å bli bedre og da trenger vi innspill fra dere!

Utfra svarene i spørreundersøkelsen har vi gjort noen endringer på timeplanen, både mtp timer, pedagoger og variasjon i klassene. Det kan bety at det og er færre av noen timer og at disse vil bli fortere fulle enn vanlig, så ikke vent med påmeldingen i år. Om et kurs du har meldt deg på er borte, feks en jazz med Kjersti Sophie- kan du allerede nå melde deg på en annen jazz med Kjersti Sophie, du trenger ikke vente til mandag.

I tillegg har Maren tatt over endel av mandags-klassene. Maren sine timer på Rona er superpopulære og har alltid venteliste, så nå er det flere som får nyte godt av de energiske og populære timene hennes! Det vil og være helt nye timer på planen.

Beskrivelse av endringer kommer i eget skriv.

Vi har valgt å holde alderen på noen av kursene og endre alderen på andre kurs. Dette med tanke på at vi har gjort noen endringer slik at det skal passe best for alle.

Marthe vil være tilgjengelig på tlf.90761870 på følgende tider. Vennligst respekter tidspunktene da det er privat telefon.

UKE 25

I morgen, FREDAG 24 juni kl 08.00-09.30

UKE 26

MANDAG og tirsdag 27 og 28 juni fra kl 11-13
Ellers svarer vi på mail så ofte vi kan på 
post@spinndans.noFølgende

tidsfrister gjelder:

Fredag 24 juni klokka 08.00: Påmeldingsstart for nåværende Spinn- elever på kurs de har gått i vår.

Søndag 26 juni kl. 09.00: Påmeldingsstart for elever på venteliste og Spinn-elever som ønsker å bytte kurs

Mandag 27 juni kl. 08.00: Påmeldingsstart for nye elever

Startskuddet for påmeldingen er allerede i morgen 24 juni kl. 08.00. Fra mandag 27 juni kl. 08.00 er alle kursplassene fritt vilt. Det er eget ansvar å

page2image53764544

overholde tidsfristene. Husk at du kan risikere å miste plassen din. Minner om at det er begrenset antall plasser!

Kundenummer og passord

Vi opplever ofte at mange har problemer med å finne kundenr. ved påmeldingen. Tips: Alle mail som blir sendt ut fra systemet vårt begynner med elevens navn og kundenr. Passord har du selv bestemt ved registrering.

Vi må spesifisere at det er SUPERVIKTIG å overholde tidsfristene slik at de som allerede har plass på kursene skal få mulighet til å melde seg på i tide. Det skapet i tillegg MYE ekstraarbeid for oss å flytte elever som ikke overholder reglene.

Bilder på sosiale medier

Vi tar en del bilder både i undervisningen og på forestillinger. Vennligst gi oss beskjed dersom du ikke ønsker at vi legger ut bilder av ditt barn på hjemmesiden eller facebook/instagram.

Da gjenstår det bare å si at vi gleder oss masse til å danse med nettopp deg igjen!! Og kanskje får du med deg en venn? Ha en strålende sommerferie så lenge, og husk å overholde fristene for påmelding så du ikke mister plassen din :)

Ps. Noen få ledige plasser til sommerkurs neste uke :)

Pedagogene gleder seg allerede stort til neste semester!!!

Danse og sommerhilsen fra alle Spinnjentene!

Meld på under påmelding oppe i menyen :)