Pedagoger

Marthe

Westgaard

Gründer og innehaver

Marthe er utdannet danser og ballettepedagog fra Statens Balletthøyskole (KHiO) 2001-2005, med fordypning i klassisk ballett. Hun har lang erfaring som pedagog og har undervist blant annet ved Norsk Ballettinstitutt og Torild Frostad dansestudio.
Som danser har hun medvirket i Riksteaterets oppsetning av West Side Story og spilte en av hovedrollene i Sola kulturhus sin oppsetning av musikalen "Fame".

I Kristiansand har hun vært aktiv i byens kulturliv, blant annet som danser og koreograf for Like til Betlehem i regi av Agder teater. Mest kjent er hun kanskje som "Prinsessa fra Herli' land" i Kristiansand dyrepark.

Marthe har tidligere startet opp Westgaard Studio på Flekkerøy.

Maria

Kristoffersen

Kontorsjef

Maria har gått på danselinja ved Vågsbygd videregående skole. Hun har lang fartstid som danseinstruktør ved kulturskolen i Kristiansand og Lillesand i 2010, og ved Vennesla kulturskole i 2012 og 2014.
Maria har jobbet på Spinn dansestudio siden våren 2011.

Maria var danser og koreograf i dansekompaniet "4 God" som blant annet satte opp danseforestillinga "I am - therefore I dance i Flekkerøy kirke i 2011.  

 Maria er opptatt av å se hver enkelt elev og hjelpe dem til å kjenne på mestringfølelse og danseglede. Maria er utrolig blid og positiv og har en egen evne til å få frem det beste i elevene sine.  

Malene

Aarseth

Malene er utdannet danser og dansepedagog fra Universitetet i Stavanger, i tillegg har hun gått på Forstudium i dans på Spin Off og danselinja på Lillestrøm videregående skole. Hun har også et utvekslingssemester fra Slovakia bak seg.

Malene er danser i Kompani Kontra og har gjort en rekke show og undervisningsturnéer med dem, blant annet "Meet you in Vegas" 2011 og Nyttårskonserten (Bølgen, Larvik). Hun har også danset i musikkvideoer, på bryllupsshow og med bandet Funkahunters. Denne høsten skal hun i tillegg til undervisning på Spinn på helgeturnéer med Kompani Kontra. 

Malene har mye undervisningserfaring, blant annet fra Steps dansestudio, Bryne kulturskole, Studio Dans, Oslo kulturskole (Spin Off), Norsk Ballettinstitutt og Iboksen.

Malene er en utrolig energisk person som elsker å undervise, setter danseglede høyt og vil gjøre sitt beste for at elevene skal få utvikle seg på nivået de er. Hun har klasser i jazz, hip hop og moderne. 

Hilde

Engebø Pérez

I 2006/07 tok Hilde danselinjen på Follo Folkehøgskole og videre utdanning fra Den Norske Balletthøyskole 2010, fordypning i jazz, bachelor/faglærerkompetanse i dans og pedagogikk

Fra 2010 til 2014 hadde Hilde sitt bosted i Barcelona hvor hun studerte flamenco, dens dans og rytmer ved Academia de Flamenco, Flora Albaicín. Hun har også jobbet som profesjonell flamenco danser og solist i Barcelona med gitarist Juan Antonio Luque. Hun tar nå videreutdannelse på CBTS i regi av Royal Academy of dance. I tillegg er hun sertifisert i PBT (progression ballett technique) og Level 1 Perfect Form Physiotherapy (går ut på å tilpasse undervisningen til et hver elevs behov- både mentalt og fysisk. Hun har mye erfaring innen Pilates og har undervist dette både for turister og for innfødte i barcelona. Hilde underviste tre og et halvt år ved Sharrons dansestudio fra januar 2014. Der underviste hun jazz, moderne, latinske rytmer, klassisk, flamenco, PBT/ballettball og Friskjazz. 

Hun jobbber i dag som freelance flamencodanser og underviser klassisk på KV vennesla. I tillegg driver hun Judosenteret, Kristiansand Judo sammen med sin mann Eulicer Rennie Pérez. 
 

Hun har stort fokus på å se den enkelte i en gruppe og ønsker at alle skal få mest mulg ut av hennes timer. Gleden ved dans skal være viktig, men setter disiplin og respekt for klassisk ballett høyt.

Margarita

Delgado

Margarita er utdannet danser og dansepedagog fra Den Norske Ballethøyskole (DNBH 2006-2010) med fordypning i jazzdans.

Margarita er danser i Tabanka Dance Ensemble og har gjort en rekke show med kompaniet bla på Den Norske Opera og Ballett (2014).

Hun har undervisningserfaring fra danselinja ved Vågsbygd vgs, Musikkteaterhøyskolen (Oslo), Høgskolen i Østfold, Circle, Det norske hip hop huset, Vennesla musikkgymnas og Brocks dansestudio.

Margarita er energisk i sine danseklasser, flink til å motivere og hennes mål er alltid å spre danseglede.

Ingunn

Abrahamsen

Guro

Elde Paulsen

Guro er utdannet danser og pedagog fra Norges Dansehøyskole, tidligere den Norske Balletthøyskole. Guro startet å danse, synge og gå på teater som 5-åring og danset selv på Allegro Ballettstudio. Guro startet å undervise som 16-åring, og har fortsatt siden i Grimstad og Oslo.

Guro ble tildelt drømmestipendet i 2012, og ble første drømmetreffvinner hovr hun blant annet fikk magedans-mentor i 1 år. Hun fikk også danse og vise grunntrinn innen magedans på God Morgen Norge.

Guro har også studert Hip Hop i New York i tre måneder. Da hadde hun lærere som har danset med Rihanna, Beyonce og Missy Elliot. Guro tok i tillegg masterklasse med Yanis Marshall i "heels".

Guro gleder seg til å undervise i jazz/funk, jazz og Streetmix på mandager.

Britt

Årnes

Britt er utdannet danser fra Bårdar Akademiet 2013-2015, og på Bårdar International 2015-2016. Der hadde hun ballett, jazz og moderne som hovedfag. Hun har også utdanning som PT og fitnessinstruktør. 

Britt har vært med som danser i oppsetningen "Swinging Christmas" på Chat Noir i 2015, "Stjernekamp" på NRK 2015, egenkomponert dansesolo ved nyåpningen av kulturhuset i Sandnessjøen "Hus ved havet". De siste somrene har hun vært Klatremus og Bestemor Skogmus i "Hakkebakkeskogen" i Dyreparken i Kristiansand 2016-2017. 

Britt kommer til å undervise jazz til høsten, og gleder seg til å inspirere og motivere dansere på Spinn Dansestudio.

Ingvild (L)

Lindsjørn

Ingvild gikk musikk, dans og drama ved Ringerike videregående skole, og studerer nå rytmisk musikk ved Universitetet i Agder. Hun har lang erfaring som koreograf og danseinstruktør, og har tidligere undervist i musikaldans og jazz ved Showskolen (2014-2016), og Kulturakademiet (2014-2016) i Hønefoss. Hun har også lang erfaring som dirigent i barne- og ungdomskor (2010.2015). Ved siden av studiene og Spinn jobber hun som sangpedagog på Filadelfia musikkskole.

Ingvild har danset, sunget, og spilt i ulike musikaler, revyer og spel i over 10 år. Hun har blant annet medvirket i Peter Pan, Jungelboksen, Fame, Aladdin, Annie, Mathilda, Jørgen Moe på Eventyrgården, Trollnatt, Let us entertain you, og Et Juleønske i Ringerike Kultursenter. Hun har også skrevet egen musikal, vært regissør og revysjef for russen, og vært korist i "Håp i ei Gryte" på TV2.

Ingvild stortrives med å undervise musikalgruppene på mandager, og gleder seg masse til å starte opp voksenjazz på onsdager fra våren 2018.

Yngvar

Halvorsen

Yngvar har sin utdannelse fra SubUrban Talent i forbindelse med Acta, Team Helli.da, konseptturne i regi av Ungdom i Oppdrag i land som Brasil, Fiji, USA, Skottland, Filippinene og Sør-Korea. Han har holdt utallige workshops breakdance for barn og ungdom.

Yngvar har vunnet flere norske breakdance konkurranser, vært deltaker på TvNorges "Dansefeber" to ganger, vært topp24 finalist i "So you think you can dance Skandinavia", og vært i finalen med Kingwings Crew på Norske Talenter for å nevne noe.

Yngvar har lang undervisningserfaring fra dansestudioer flere steder i Norge, og gleder seg veldig til å bli kjent med våre flotte Spinn-elever. Hans spesialitet er saltoer og akrobatikk. Yngvar har stor kroppskontroll, og god erfaring med å dele sin kunnskap med nybegynnere så vel som erfarne dansere. 

Cornelia

Melby

Cornelia har danset på Spinn Dansestudio helt siden vår oppstart. Hun danser jazz, klassisk og StreetMix og er også medlem av "Kompani Senior".

Cornelia har siden 2012 drevet dansestudioet CK dans på Odderhei, hvor hun har undervist ulike dansestiler, arrangert sommerkurs og satt opp egen forestilling i Kilden. Hun har og hatt sommerjobb i barnehage. I tillegg til dette har hun i lang tid vært assistent på Pre-primary/Primary her på Spinn.

Cornelia er en meget populær vikar for både jazz 1 og jazz/funk her hos oss. Hun har en naturlig autoritet og pedagogisk tilnærming til elevene, og hun er en skikkelig solstråle!

Cornelia lager mange kreative og fine koreografier, og sprer masse glede og energi til klassene sine. Hun er ekstremt opptatt av at alle skal forstå, bli sett og ikke minst ha det gøy når de danser!

Ingvild (W)

Hitland Wegge

Ingvild har danset hos Marthe siden 2008. Både i Vennesla, på Flekkerøya og her på Spinn.

Hun er en allsidig danser og trener både klassisk og jazz 6 timer i uka pluss at hun er medlem av kompani senior. Ingvild er veldig flink med barn og har en usedvanlig positiv væremåte. Hun er ansvarsfull og dyktig, både i lærerrollen og som danser.

Ingvild har vært med på mange forestillinger og oppdrag for Spinn og er hyppig brukt som vikar.

Ingvild skal undervise barnedans høsten 2017. Undervisningsopplegget er utarbeidet av Hilde og Marthe, men undervises av Ingvild. 

Thea

Veåsen Karlsen

assistent

Thea har danset på Spinn siden siste året i barnehagen, og i vår danser hun hele fire klasser klassisk ballett og to klasser jazz. Thea er et skikkelig ja-menneske og hjelper gjerne til der hun kan! 

Thea er assistent på Pre pre-primary med Ingvild på tirsdager.