Pedagoger

Marthe

Westgaard

Gründer og innehaver

Marthe er utdannet danser og ballettepedagog fra Statens Balletthøyskole (KHiO) 2001-2005, med fordypning i klassisk ballett. Hun har lang erfaring som pedagog og har undervist blant annet ved Norsk Ballettinstitutt og Torild Frostad dansestudio.
Som danser har hun medvirket i Riksteaterets oppsetning av West Side Story og spilte en av hovedrollene i Sola kulturhus sin oppsetning av musikalen "Fame".

I Kristiansand har hun vært aktiv i byens kulturliv, blant annet som danser og koreograf for Like til Betlehem i regi av Agder teater. Mest kjent er hun kanskje som "Prinsessa fra Herli' land" i Kristiansand dyrepark.

Marthe har tidligere startet opp Westgaard Studio på Flekkerøy.

Maria

Kristoffersen

Kontorsjef

Maria har gått på danselinja ved Vågsbygd videregående skole. Hun har lang fartstid som danseinstruktør ved kulturskolen i Kristiansand og Lillesand i 2010, og ved Vennesla kulturskole i 2012 og 2014.
Maria har jobbet på Spinn dansestudio siden våren 2011.

Maria var danser og koreograf i dansekompaniet "4 God" som blant annet satte opp danseforestillinga "I am - therefore I dance i Flekkerøy kirke i 2011.  

 Maria er opptatt av å se hver enkelt elev og hjelpe dem til å kjenne på mestringfølelse og danseglede. Maria er utrolig blid og positiv og har en egen evne til å få frem det beste i elevene sine.  

Malene

Aarseth

(tilbake høsten 2017)

Malene er utdannet danser og dansepedagog fra Universitetet i Stavanger, i tillegg har hun gått på Forstudium i dans på Spin Off og danselinja på Lillestrøm videregående skole. Hun har også et utvekslingssemester fra Slovakia bak seg.

Malene er danser i Kompani Kontra og har gjort en rekke show og undervisningsturnéer med dem, blant annet "Meet you in Vegas" 2011 og Nyttårskonserten (Bølgen, Larvik). Hun har også danset i musikkvideoer, på bryllupsshow og med bandet Funkahunters. Denne høsten skal hun i tillegg til undervisning på Spinn på helgeturnéer med Kompani Kontra. 

Malene har mye undervisningserfaring, blant annet fra Steps dansestudio, Bryne kulturskole, Studio Dans, Oslo kulturskole (Spin Off), Norsk Ballettinstitutt og Iboksen.

Malene er en utrolig energisk person som elsker å undervise, setter danseglede høyt og vil gjøre sitt beste for at elevene skal få utvikle seg på nivået de er. Hun har klasser i jazz, hip hop og moderne. 

Analú

Zidko

Analú Zidko har både Bachelor og Master innen dansepedagikk fra “Escola Superior de Dança” i Lisbon, Portugal.
Innen Royal Academy of Dance, har hun blitt tildelt tittelen "Mentor and Practical Teaching Supervisor" noe som kun blir gitt til et par RAD-lærere i verden. Hun har en imponerende CV med 25 års pedagogerfaring og flere høyskolegrader innen klassisk ballett og folkedans

Zidkos visjon mener at å undervise dans er livsinspirerende. Hun fokuserer på å gi økt livsglede til alle sine elever og også underbygge elevenes talent i deres mål, uansett alder.

Gjennom sin dansekarriere har Analú deltatt i et stort antall opptredener - som danser, produsent og koreograf.

Tonje

Sannes

Tonje har drevet eget dansestudio i Oslo og underviser i jazz for alle aldersgrupper fra 3 år til voksne. Hun har også jobbet en del som koreograf på ulike opsetninger, både teater og danseforestillinger. I tillegg har hun medvirket i ulike oppsetninger som danser og skuespiller.

Dansestilen er jazz, men hun har blitt mer og mer inspirert av ulike friere former for dans de siste årene. Tonje har vært på flere studieturer til Israel og trent blant annet gaga. I undervisningen legger hun vekt på at elevene skal ha det gøy, få trent hele kroppen, utvikle danseferdigheter og jobbe med å uttrykke følelser gjennom bevegelse.

Danseglede for Tonje er når dansen treffer følelser i henne og i andre. At dansen knytter seg opp mot et minne, eller en drøm og uttrykker noe ord ikke kan.

Margarita

Delgado

Margarita er utdannet danser og dansepedagog fra Den Norske Ballethøyskole (DNBH 2006-2010) med fordypning i jazzdans.

Margarita er danser i Tabanka Dance Ensemble og har gjort en rekke show med kompaniet bla på Den Norske Opera og Ballett (2014).

Hun har undervisningserfaring fra danselinja ved Vågsbygd vgs, Musikkteaterhøyskolen (Oslo), Høgskolen i Østfold, Circle, Det norske hip hop huset, Vennesla musikkgymnas og Brocks dansestudio.

Margarita er energisk i sine danseklasser, flink til å motivere og hennes mål er alltid å spre danseglede.

Ingunn

Abrahamsen

Lisa Marie

Lunden

Lisa Marie er utdannet danser og dansepedagog fra Norges Dansehøgskole 2015. Hun har bachelorgrad i dans med pedagogikk med fordypning i moderne og samtidsdans. Hun startet å danse først for 8 år siden med hiphop og har gått fra å være selvlært til å blitt en profilert danser innen streetdance miljøet.

Lisa Marie jobber nå som freelancer og dansepedagog, og er for tiden med i dansekompaniet «Radix» i Oslo, se www.radixcrew.com.

Hun har tidligere vært med i anerkjente kompanier som "Soulstars" ved Oslo Streetdance Studio og DaYo (Dancing Youth) med Cre-8 og gjort forestillinger, musikkvideoer og show for kjente innenlands og utenlands artister. Bl.a "Urban X" forestilling på Opera i Oslo, danser for Erik og Kriss (NO), The Voice TV, Rick Ross og Saigon (US), Bobby Valentino (US), Jay Sean (UK).

Videre har hun medvirket i oppsetninger som "Jesus Christ Superstar" og turnert med showet "latterlig Livredd" til Tommy Steine. Det siste året har hun vært med «IDentiD» i Grønland (GRL), en hiphop forestilling i regi av Alx productions med Tony Stone (LA) som koreograf. Nyeste medvirkning var sommer 2016 hvor hun sammen med «Northern Lights» representerte Norge på «International Youth Dance Festival» i Macau (CHN) blant 17 andre nasjoner og 10 lokale.

Lisa Marie har undervist i flere ulike dansesjangrer ved profilerte danseskoler som Follo Folkehøgskole, Terpsi Dansestudio, Stine Sofies Sommerskole, Bølgen Dansestudio, Allegro Ballettstudio og Vågsbygd videregående skole.

Hilde

Engebø Pérez

I 2006/07 tok Hilde danselinjen på Follo Folkehøgskole og videre utdanning fra Den Norske Balletthøyskole 2010, fordypning i jazz, bachelor/faglærerkompetanse i dans og pedagogikk

Fra 2010 til 2014 hadde Hilde sitt bosted i Barcelona hvor hun studerte flamenco, dens dans og rytmer ved Academia de Flamenco, Flora Albaicín. Hun har også jobbet som profesjonell flamenco danser og solist i Barcelona med gitarist Juan Antonio Luque. Hun tar nå videreutdannelse på CBTS i regi av Royal Academy of dance. I tillegg er hun sertifisert i PBT (progression ballett technique) og Level 1 Perfect Form Physiotherapy (går ut på å tilpasse undervisningen til et hver elevs behov- både mentalt og fysisk. Hun har mye erfaring innen Pilates og har undervist dette både for turister og for innfødte i barcelona. Hilde underviste tre og et halvt år ved Sharrons dansestudio fra januar 2014. Der underviste hun jazz, moderne, latinske rytmer, klassisk, flamenco, PBT/ballettball og Friskjazz. 

Hun jobbber i dag som freelance flamencodanser og underviser klassisk på KV vennesla. I tillegg driver hun Judosenteret, Kristiansand Judo sammen med sin mann Eulicer Rennie Pérez. 
 

Hun har stort fokus på å se den enkelte i en gruppe og ønsker at alle skal få mest mulg ut av hennes timer. Gleden ved dans skal være viktig, men setter disiplin og respekt for klassisk ballett høyt.

Guro

Elde Paulsen

Anette

Teveldal

(Pedagog og koreograf for kompaniene våren 2017)

Anette er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole (2008-2011) hvor hun hadde jazz som hovedfag.

Siden 2009 har Anette jobbet som dansepedagog ved West End Studios og har de siste årene vært ansatt som koreograf for flere skolerevyer i Oslo. Anette har også medvirket i produksjoner som "High School Musical" (Martha Cox) ved Akershus Teater, MGPjr i Oslo Spektrum og NRKs produksjon av TV-serien "Mammon" i 2013.

De siste årene har Anette vært tilknyttet flere eventselskaper i Norge med virke mot næringsliv og private.

Cornelia

Melby

Cornelia har danset på Spinn Dansestudio helt siden vår oppstart. Hun danser jazz, klassisk og StreetMix og er også medlem av "Kompani Senior".

Cornelia har siden 2012 drevet dansestudioet CK dans på Odderhei, hvor hun har undervist ulike dansestiler, arrangert sommerkurs og satt opp egen forestilling i Kilden. Hun har og hatt sommerjobb i barnehage. I tillegg til dette har hun i lang tid vært assistent på Pre-primary/Primary her på Spinn.

Cornelia er en meget populær vikar for både jazz 1 og jazz/funk her hos oss. Hun har en naturlig autoritet og pedagogisk tilnærming til elevene, og hun er en skikkelig solstråle!

Cornelia lager mange kreative og fine koreografier, og sprer masse glede og energi til klassene sine. Hun er ekstremt opptatt av at alle skal forstå, bli sett og ikke minst ha det gøy når de danser!

Ingvild

Hitland Wegge

Ingvild har danset hos Marthe siden 2008. Både i Vennesla, på Flekkerøya og her på Spinn.

Hun er en allsidig danser og trener både klassisk og jazz 6 timer i uka pluss at hun er medlem av kompani senior. Ingvild er veldig flink med barn og har en usedvanlig positiv væremåte. Hun er ansvarsfull og dyktig, både i lærerrollen og som danser.

Ingvild har vært med på mange forestillinger og oppdrag for Spinn og er hyppig brukt som vikar.

Ingvild skal undervise barnedans høsten 2017. Undervisningsopplegget er utarbeidet av Hilde og Marthe, men undervises av Ingvild. 

Thea

Veåsen Karlsen

assistent

Thea har danset på Spinn siden siste året i barnehagen, og i vår danser hun hele fire klasser klassisk ballett og to klasser jazz. Thea er et skikkelig ja-menneske og hjelper gjerne til der hun kan! 

Thea er assistent på Grad 1 og Grad 2 med Analú på mandager.

Elisabeth

Skibsrud

assistent

Elisabeth har danset i over 6 år. Hun danser jazz og hip hop fire timer i uka. Elisabeth er ei skjønn jente som er glad i å hjelpe, og liker å være sammen med barna.

Elisabeth er assistent sammen med Emma for Primary torsdager med Analu. :)

Emma

Janse

assistent

Emma har danset i 6 år. Hun danser jazz og hip hop på Spinn, og møter alltid opp med et smil om munnen. Emma har vokst opp med dans i familien, og elsker å hjelpe til med de yngre barna.

Emma er assistent sammen med Elisabeth for Primary på torsdager med Analu.

Marthe

Lende

assistent

Assistent for Primary på tirsdager med Analu. :)

Sissel

Jørgensen

Sissel er utdannet dansepedagog ved Statens balletthøgskole; KHiO, med fordypning i jazzdans.
Hun har også eksamen som pilatesinstruktør.

Sissel underviser nå på det 15 året på danselinjen ved Vågsbygd videregående skole. Hun har tidligere jobbet på Spicheren treningssenter der hun gav pilatestimer og koreograferte for instruktører. På Ramfjord Fysikalske institutt jobbet hun med danseklasser fra 4 år og oppover, var salkoordinator, holdt salaktiviteter(aerobic, step, styrke) og jobbet som instruktør. Sissel har også jobbet på Dalske videregående skole, undervist på kulturskolen i Lillesand, og hatt dansestudio i Grimstad, Tvedestrand og Arendal. I løpet av årene har hun koreografert flere musikaler, og danseforestillinger, og i tillegg har Sissel koreografert dans til en novellefilm på NRK.

Jazzklassene til Sissel henter inspirasjon fra mange dansestiler fra Oslo. Det er røffe, og til tider knallharde klasser. Målet med timene er å inspirere danserne til å ville danse mer, utvide målene sine, og selvfølgelig ha det gøy.

Tone Martine

Kittelsen

Tone Martine Kittelsen (1989) er utdannet danser fra Universitetet i Stavanger. Hun er basert i Oslo hvor hun de siste årene har jobbet med en rekke norske koreografer.

Ved siden av sitt virke som utøvende danser jobber hun også som koreograf, og har laget flere egne forestillinger som har turnert til ulike scener i inn- og utland.

Kittelsen er en av initiativtakerne og arrangørene av Ravnedans festival for samtidsdans som hvert år finner sted i Kristiansand.

Marthe & Ingunn

Pedagog kommer