Nyheter

Info for våren

VIKTIG INFO til alle elever og foresatte.

EKSTRA GJENNOMGANG FREDAG 25.MAI PÅ NYE JUSTVIK SKOLE

I år har vi en mer omfattende forestilling med flere historier som skal fortelles gjennom dansen. Derfor ser vi oss nødt til å ha en ekstra gjennomgang i forkant av Kilden for å få alt på plass.

Oppmøte kl 16:00 på nye Justvik skole uten kostymer, men i danseklær og med riktig hår og fottøy til koreografiene. Dette håper vi også at vil bli en sosial kveld, og det er derfor lov til å sitte i salen og se på hverandre - men selvsagt helt stille! Ta med mat, drikke og en telefon til å avtale henting.
Dersom du KUN er med i andre akt, se under "Nyheter" på hjemmesida for oversikten, er oppmøtet kl 17:15. Vi har ikke foreldrehjelpere denne fredagen, og ber derfor om at foreldre til de minste blir igjen sammen med barna til de er ferdige.
Det er lov til å dra hjem når du er ferdig med alle dine danser, og det er også lov til å bli igjen for å se på de andre :)

Gleder oss!

Forestilling:

Oversikt over hvem som har sceneprøver når finner du under "nyheter" på hjemmesida. Oppmøte er SENEST 20 min før oppsatt sceneprøve. Det blir lange dager på Kilden, så husk å ta med rikelig med mat og drikke. 

Kostymeoversikt for Kilden kommer straks ut på under "Nyheter". Minner om at vi i år tar kostymeavgift på 100 kr dersom du skal låne kostyme ifra Spinn. Dersom du skal ordne alt selv til ALLE dansene dine, utgår denne avgiften. Ellers er det 100 kr uansett hvor mange kostymer du skal låne :)

Vi mangler fortsatt MANGE foreldrehjelpere til lørdagen. Gå i "Webshop" og meld deg opp snarest! Vi krever dugnad en gang i året, og er helt avhengige av dere foreldre til å stille denne dagen for at vi i det hele tatt skal kunne kjøre forestillinger. En fra hver husstand bør kunne stille til en oppgave helga 1.-2.juni. Det er i tillegg utrolig gøy å være en del av teamet bak scenen!TOUR DES FJORDS
Tirsdag og onsdag i neste uke arrangeres sykkerittet Tour des Fjords i Kristiansand. Dette er det umulig å komme unna disse dagene, og vi ber derfor dere om å sette dere godt inn i sykkelruta ut ifra deres bosted og veien til Aquarama. Kilden er like rundt hjørnet og vi trenger alle på treningene nå for at vi skal komme i mål. Sett av GOD TID, og hjelp barna som ikke blir kjørt til å forstå utfordringene. Vi har fått bekreftet at det vil være vakter langs ruta som vil slippe fotgjengere over gata når de ikke står i fare for syklister. Les her for mer info: https://www.kristiansand.kommune.no/aktuelt/stengte-veier-under-tour-des-fjords/

HØSTSEMESTERET
Påmelding til høstsemesteret er like rundt hjørnet. Det vil bli noe endringer ifra vårens timeplan. Disse vil bli publisert i løpet av neste uke, det gjenstår fortsatt noen detaljer. Påmeldingen starter mandag 28.mai kl 10 for nåværende elever som ønsker å fortsette på samme kurs til høsten. Mer informasjon kommer.

SPINNVILL SOMMER
I år igjen arrangerer vi sommerkurset, "Spinnvill sommer", på Aquarama 25.-28.juni. Hold av datoen. Påmelding til sommerkurs kommer i starten av juni. :)


Vi har mye spennende i vente denne våren, og vi gleder oss MASSE til vi er igang med forestilling. Vi har kjørt visningsklasser for hverandre på flere tidspunkt disse ukene, og det er SÅ mange gode, kule og nydelige koreografier. Forestillingen passer for ALLE fra 4 år og oppover, selv de som ikke kjenner noen på scenen. :)  Det er fortsatt ledige billetter, så hver gjerne med å spre ordet til alle dere kjenner slik at vi får danse for fulle saler på Kilden.


Hilsen Spinnjentene