Pedagoger

Kjersti Sophie/Ingunn

Alexa

Synne

Kjersti Sophie/Silje

Kjersti Sophie

Marthe

Westgaard

Gründer og innehaver

Marthe er utdannet danser og ballettepedagog fra Statens Balletthøyskole (KHiO) 2001-2005, med fordypning i klassisk ballett. Hun har lang erfaring som pedagog og har undervist blant annet ved Norsk Ballettinstitutt og Torild Frostad dansestudio.
Som danser har hun medvirket i Riksteaterets oppsetning av West Side Story og spilte en av hovedrollene i Sola kulturhus sin oppsetning av musikalen "Fame".

I Kristiansand har hun vært aktiv i byens kulturliv, blant annet som danser og koreograf for Like til Betlehem i regi av Agder teater. Mest kjent er hun kanskje som "Prinsessa fra Herli' land" i Kristiansand dyrepark.

Marthe har tidligere startet opp Westgaard Studio på Flekkerøy.

Maria

Kristoffersen

(Permisjon i 2019)

Maria har gått på danselinja ved Vågsbygd videregående skole. Hun har lang fartstid som danseinstruktør ved kulturskolen i Kristiansand og Lillesand i 2010, og ved Vennesla kulturskole i 2012 og 2014.
Maria har jobbet på Spinn dansestudio siden våren 2011.

Maria var danser og koreograf i dansekompaniet "4 God" som blant annet satte opp danseforestillinga "I am - therefore I dance i Flekkerøy kirke i 2011.  

 Maria er opptatt av å se hver enkelt elev og hjelpe dem til å kjenne på mestringfølelse og danseglede. Maria er utrolig blid og positiv og har en egen evne til å få frem det beste i elevene sine.  

Malene

Aarseth

Malene er utdannet danser og dansepedagog fra Universitetet i Stavanger, i tillegg har hun gått på Forstudium i dans på Spin Off og danselinja på Lillestrøm videregående skole. Hun har også et utvekslingssemester fra Slovakia bak seg.

Malene er danser i Kompani Kontra og har gjort en rekke show og undervisningsturnéer med dem, blant annet "Meet you in Vegas" 2011 og Nyttårskonserten (Bølgen, Larvik). Hun har også danset i musikkvideoer, på bryllupsshow og med bandet Funkahunters. Denne høsten skal hun i tillegg til undervisning på Spinn på helgeturnéer med Kompani Kontra. 

Malene har mye undervisningserfaring, blant annet fra Steps dansestudio, Bryne kulturskole, Studio Dans, Oslo kulturskole (Spin Off), Norsk Ballettinstitutt og Iboksen.

Malene er en utrolig energisk person som elsker å undervise, setter danseglede høyt og vil gjøre sitt beste for at elevene skal få utvikle seg på nivået de er. Hun har klasser i jazz, hip hop og moderne. 

Hilde

Engebø Pérez

(Kontoransvarlig)

I 2006/07 tok Hilde danselinjen på Follo Folkehøgskole og videre utdanning fra Den Norske Balletthøyskole 2010, fordypning i jazz, bachelor/faglærerkompetanse i dans og pedagogikk

Fra 2010 til 2014 hadde Hilde sitt bosted i Barcelona hvor hun studerte flamenco, dens dans og rytmer ved Academia de Flamenco, Flora Albaicín. Hun har også jobbet som profesjonell flamenco danser og solist i Barcelona med gitarist Juan Antonio Luque. Hun tar nå videreutdannelse på CBTS i regi av Royal Academy of dance. I tillegg er hun sertifisert i PBT (progression ballett technique) og Level 1 Perfect Form Physiotherapy (går ut på å tilpasse undervisningen til et hver elevs behov- både mentalt og fysisk. Hun har mye erfaring innen Pilates og har undervist dette både for turister og for innfødte i barcelona. Hilde underviste tre og et halvt år ved Sharrons dansestudio fra januar 2014. Der underviste hun jazz, moderne, latinske rytmer, klassisk, flamenco, PBT/ballettball og Friskjazz. 

Hun jobbber i dag som freelance flamencodanser og underviser klassisk på KV vennesla. I tillegg driver hun Judosenteret, Kristiansand Judo sammen med sin mann Eulicer Rennie Pérez. 
 

Hun har stort fokus på å se den enkelte i en gruppe og ønsker at alle skal få mest mulg ut av hennes timer. Gleden ved dans skal være viktig, men setter disiplin og respekt for klassisk ballett høyt.

Ingvild (L)

Lindsjørn

Ingvild gikk musikk, dans og drama ved Ringerike videregående skole, og studerer nå rytmisk musikk ved Universitetet i Agder. Hun har lang erfaring som koreograf og danseinstruktør, og har tidligere undervist i musikaldans og jazz ved Showskolen (2014-2016), og Kulturakademiet (2014-2016) i Hønefoss. Hun har også lang erfaring som dirigent i barne- og ungdomskor (2010.2015). Ved siden av studiene og Spinn jobber hun som sangpedagog på Filadelfia musikkskole.

Ingvild har danset, sunget, og spilt i ulike musikaler, revyer og spel i over 10 år. Hun har blant annet medvirket i Peter Pan, Jungelboksen, Fame, Aladdin, Annie, Mathilda, Jørgen Moe på Eventyrgården, Trollnatt, Let us entertain you, og Et Juleønske i Ringerike Kultursenter. Hun har også skrevet egen musikal, vært regissør og revysjef for russen, og vært korist i "Håp i ei Gryte" på TV2.

Ingvild stortrives med å undervise musikalgruppene på mandager, og gleder seg masse til å starte opp voksenjazz på onsdager fra våren 2018.

Ingunn

Abrahamsen

Kaja

Tharaldsen

Kaja gikk danselinjen ved Vågsbygd videregående skole (2008-2011). Etterfulgt av førskolelærerutdanningen ved Universitetet i Agder. 
 
I 2015 begynte hun som danser i det kristiansandsbaserte dansekompaniet "K-crew". Her har hun medvirket i bant annet forestillinger, musikkvideoer og kunstprosjektet "gledespreder".
 
Året 2017-2018 gikk Kaja på Bårdar akademiet. Her hadde hun jazz, moderne, stepp og hovedfag i hiphop. I løpet av året hadde hun praksis i dansefeltet i Oslo.
 
Kaja ønsker å spre danseglede og utvide hiphopmiljøet i Kristiansand. Samtidig er hun opptatt av at alle skal få mest mulig ut av dansen og få sette sitt personlige preg på dansen.

Gina Therese

Seglem Gundersen

Gina Therese er utdannet instruktør, koreograf og utøvende danser innen Hip hop og urbane dansestiler ved Circle Dance Academy. I tillegg har hun 1 års utdannelse fra Bårdar innen jazz, moderne og ballett, og utdannelse som barne- og ungdomsarbeider.

Gina har tatt danseklasser blant annet i New York, Paris og Bangkok. Hun har undervist barn, unge og voksne i Hip hop og urbane dansestiler i 10 år, og har deltatt på mange battles, show og forestillinger. Etter 6 år med danseerfaring i Oslo er hun nå tilbake i Kristiansand.

Gina ønsker å bidra til en positiv utvikling av hip hop miljøet i byen, og hun ønsker spesielt å spre danseglede til barn og unge. Gina gleder seg til å undervise i Streetmix på Spinn til høsten.

Elisabeth

Haugland Post

Elisabeth har danset ved Kulturskolen i Songdalen siden ungdomstiden, og tok senere over som danselærer der. Hun har fått på danselinjen ved Vågsbygd Videregående Skole (2007-2010). 

Elisabeth studerte på Spinn Off Forstudium i dans i Oslo (2010-2011). Hun har bachelor i utøvende dans med integrert praktisk-pedagogisk utdannelse fra Universitetet i Stavanger. Ved UiS var hun også på utveksling ett semester i Ackland New Zealand hvor hun fordypet seg i koreografi. Nå studerer Elisabeth Master i Kunstfag ved UiA, hvor fokuset kommer til å være koreografi, dramaturgi og scenografi.

Hun har tidligere undervist på Steps Dansestudio i Stavanger, hatt praksis på kulturskolen i Hammerfest som resulterte i stor danseforestilling med elever i alle aldre. Elisabeth har også erfaring med å undervise hip hop for barn, samt nybegynner klasser i moderne for voksne. Hun har mye erfaring innen kreativ dans, barnedans, improvisasjon, koreografi, stedsspesifikk dans, moderne og samtidsdans, jazzdans og ballett.

Elisabeth har også erfaring som utøver og koreograf ved Tall Ship Races i Kristiansand i 2010, og vært med i ulike programmer, performance lab og aktiv frivillig, og leder ved Ravnedans i flere år.

Elisabeth gleder seg veldig til å ha Pre-primary på tirsdager for 5 - 6 åringer.

Sandra Gabriela

Igland

(starter våren 2019)

Sandra Gabriela Igland er utdannet ved Norges Dansehøyskole som danser og pedagog med fordypning i jazz. Hun har også gått Dans Forstudium ved Trøndertun, samt studert ved Flow Dance Academy høsten 2018.
Hun har danset fra hun var 3 år gammel ved Arendal Ballett Center, og Allegro Ballettstudio.

Gabriela har blant annet vært danser i "Jesus Christ Superstar - concert in Hell" i regi av Trøndelag Teater, og "Nasareeren" i Fjæreheia sommeren 2016.

Sandra gleder seg veldig til å ta over Marias timer etter nyttår.

Cornelia

Melby

Cornelia har danset på Spinn Dansestudio helt siden vår oppstart. Hun danser jazz, klassisk og StreetMix og er også medlem av "Kompani Senior".

Cornelia har siden 2012 drevet dansestudioet CK dans på Odderhei, hvor hun har undervist ulike dansestiler, arrangert sommerkurs og satt opp egen forestilling i Kilden. Hun har og hatt sommerjobb i barnehage. I tillegg til dette har hun i lang tid vært assistent på Pre-primary/Primary her på Spinn.

Cornelia er en meget populær vikar for både jazz 1 og jazz/funk her hos oss. Hun har en naturlig autoritet og pedagogisk tilnærming til elevene, og hun er en skikkelig solstråle!

Cornelia lager mange kreative og fine koreografier, og sprer masse glede og energi til klassene sine. Hun er ekstremt opptatt av at alle skal forstå, bli sett og ikke minst ha det gøy når de danser!

Thea

Veåsen Karlsen

assistent

Thea har danset på Spinn siden siste året i barnehagen, og i vår danser hun hele fire klasser klassisk ballett og to klasser jazz. Thea er et skikkelig ja-menneske og hjelper gjerne til der hun kan! 

Thea er assistent på Pre pre-primary med Ingvild på tirsdager.