Pedagoger

Ingunn/Amanda

Marthe (Hilde)

Hanna og Aline

Juni

Julie

Amanda

Marthe/Ragnhild

Marthe

Westgaard

Gründer og innehaver

Marthe er utdannet danser og ballettepedagog fra Statens Balletthøyskole (KHiO) 2001-2005, med fordypning i klassisk ballett. Hun har lang erfaring som pedagog og har undervist blant annet ved Norsk Ballettinstitutt og Torild Frostad dansestudio.
Som danser har hun medvirket i Riksteaterets oppsetning av West Side Story og spilte en av hovedrollene i Sola kulturhus sin oppsetning av musikalen "Fame".

I Kristiansand har hun vært aktiv i byens kulturliv, blant annet som danser og koreograf for Like til Betlehem i regi av Agder teater. Mest kjent er hun kanskje som "Prinsessa fra Herli' land" i Kristiansand dyrepark.

Marthe har tidligere startet opp Westgaard Studio på Flekkerøy.

Hilde

Engebø Pérez

(Kontoransvarlig) Klassisk ballett, PBT og styrke og strekk

I 2006/07 tok Hilde danselinjen på Follo Folkehøgskole og videre utdanning fra Den Norske Balletthøyskole 2010, fordypning i jazz, bachelor/faglærerkompetanse i dans og pedagogikk

Fra 2010 til 2014 hadde Hilde sitt bosted i Barcelona hvor hun studerte flamenco, dens dans og rytmer ved Academia de Flamenco, Flora Albaicín. Hun har også jobbet som profesjonell flamenco danser og solist i Barcelona med gitarist Juan Antonio Luque. Hun tar nå videreutdannelse på CBTS i regi av Royal Academy of dance. I tillegg er hun sertifisert i PBT (progression ballett technique) og Level 1 Perfect Form Physiotherapy (går ut på å tilpasse undervisningen til et hver elevs behov- både mentalt og fysisk. Hun har mye erfaring innen Pilates og har undervist dette både for turister og for innfødte i barcelona. Hilde underviste tre og et halvt år ved Sharrons dansestudio fra januar 2014. Der underviste hun jazz, moderne, latinske rytmer, klassisk, flamenco, PBT/ballettball og Friskjazz. 

Hun jobbber i dag som freelance flamencodanser og underviser klassisk på KV vennesla. I tillegg driver hun Judosenteret, Kristiansand Judo sammen med sin mann Eulicer Rennie Pérez. 
 

Hun har stort fokus på å se den enkelte i en gruppe og ønsker at alle skal få mest mulg ut av hennes timer. Gleden ved dans skal være viktig, men setter disiplin og respekt for klassisk ballett høyt.

HILDE ER I MAMMAPERMISJON FRA OG MED 1.JUNI 2021.

Ragnhild Marie

Kristensen

Klassisk ballett og jazz

Begynte å danse på Extend art of dance i Tønsberg i 2005, ble senere assistent og underviste fast fra 2017. Har bestått alle RAD eksamnene opp til Advanced 1. Danset i mange ulike oppsetninger blant annet nøtteknekkren, coppelia og skjønnheten og udyret.Deltatt på mange workshops med koreografer som Embla Åsatun Solheim, Maria Fergusson Rønningen,Stian Danielsen og Trude Amalie Leirpoll. Gikk ett år på Spinoff Forstudium i dans.

 

Fra høsten av skal hun være vikar for Hilde sine klassisk ballett timer :)

Kjersti Sophie

Jarp

Jazz, moderne, klassisk ballett og styrke og strekk

Kjersti Sophie har gått forstudium i dans på Trøndertun Folkehøgskole, og gikk derfra videre til bachelor i utøvende dans ved UiS, etterfulgt av praktisk-pedagogisk utdanning. Hun har i tillegg tatt ett semester i USA på The College of Brockport State University i New York. 

Jeg gikk videre til et årsstudium i anvendt psykologi før jeg flyttet hjem og jobbet ett år for Operaen i Kristiansund hvor jeg selv var elev i 13 år. Jeg har vært med på mange oppsetninger både innen dans og opera, og har blant annet forestillinger som «Rigoletto», «den glade enke», «nøtteknekkeren» og «askepott» på cv’n. 
 
 

Maren

Bjørnsgaard-Anderesen

Maren er 18 år og går siste året på videregående på Helse og sosial. Hun har danset på Spinn dansestudio siden 2012 og danser jazz, moderne og ballett. Tidligere har hun gått på musikal og jazz funk. Maren har selv tatt balletteksamen i regi av Royal Academy of Dance i Grad 6 og Intermediate.


Maren er veldig opptatt av danseglede og elsker å lage morsomme og inspirerende koreografier for både store og små.
 

Ingunn

Abrahamsen

Ingunn Abrahamsen er utdannet sanger og sangpedagog ved UIA (musikkonservatoriet). Hun har vært vokalprodusent på juleforestillingene på Agder Teater fra 1998-2010 og var kunstnerisk ansvarlig på «Sound of Music in concert» på Kilden 2014. Ingunn har hatt vokalansvar for Kristiansand barne – og ungdomsteater (fra 1998-2014), samt vært musikallærer på Sharrons dansestudio frem til 2015 og Spinn dansestudio fra 2016 Hun er også vokalpedagog og rektor ved Vennesla Kulturskole. Som sanger har hun vært involvert i lokale konserter innen musikal, jazz, som sanger i Kristiansand studiokor på diverse innspillinger i Sanden studio og i musikalprosjektet «Someone else`s story». Hun er også medlem av trioen «Tango for 3», som holder konserter med Prøysen-materiale og i julekonsertene «A wonderful time of year»

Gina Therese

Seglem Gundersen

Hip hop, ladystyling og funk

Gina Therese er utdannet instruktør, koreograf og utøvende danser innen Hip hop og urbane dansestiler ved Circle Dance Academy. I tillegg har hun 1 års utdannelse fra Bårdar innen jazz, moderne og ballett, og utdannelse som barne- og ungdomsarbeider.

Gina har tatt danseklasser blant annet i New York, Paris og Bangkok. Hun har undervist barn, unge og voksne i Hip hop og urbane dansestiler i 10 år, og har deltatt på mange battles, show og forestillinger. Etter 6 år med danseerfaring i Oslo er hun nå tilbake i Kristiansand.

Gina ønsker å bidra til en positiv utvikling av hip hop miljøet i byen, og hun ønsker spesielt å spre danseglede til barn og unge. Gina gleder seg til å undervise i Streetmix på Spinn til høsten.

Ingvild (L)

Lindsjørn

Ingvild gikk musikk, dans og drama ved Ringerike videregående skole, og studerer nå rytmisk musikk ved Universitetet i Agder. Hun har lang erfaring som koreograf og danseinstruktør, og har tidligere undervist i musikaldans og jazz ved Showskolen (2014-2016), og Kulturakademiet (2014-2016) i Hønefoss. Hun har også lang erfaring som dirigent i barne- og ungdomskor (2010.2015). Ved siden av studiene og Spinn jobber hun som sangpedagog på Filadelfia musikkskole.

Ingvild har danset, sunget, og spilt i ulike musikaler, revyer og spel i over 10 år. Hun har blant annet medvirket i Peter Pan, Jungelboksen, Fame, Aladdin, Annie, Mathilda, Jørgen Moe på Eventyrgården, Trollnatt, Let us entertain you, og Et Juleønske i Ringerike Kultursenter. Hun har også skrevet egen musikal, vært regissør og revysjef for russen, og vært korist i "Håp i ei Gryte" på TV2.

Ingvild stortrives med å undervise musikalgruppene på mandager, og gleder seg masse til å starte opp voksenjazz på onsdager fra våren 2018.