Nyheter

Oppstart høsten 2020

Påmelding høsten 2020! 

 

Da var vi endelig klare til å starte påmelding igjen etter et veldig annerledes semester.

 

Vi gleder oss allerede til å fylle våre flotte lokaler i fantastiske Aquarama, Rona og Lund med undervisning av høy kvalitet og ren og skjær danseglede til høsten igjen! 

Vi opplever dessverre ofte å få spørsmål som man finner svar på i infobrevene våre, spesielt til forestilling og påmelding, og vi ber derfor alle lese informasjonen nøye slik at vi ikke trenger å svare på flere spørsmål enn nødvendig.

————————————————————————————————————————

Første undervisningsuke er uke 35, mandag 24. august 2020. 

Høstferie i uke 40. 

Vi avslutter semesteret i uke 49. Høstsemesteret inkluderer 14 undervisningsuker. 

Juleforestilling i Q42 er selvsagt noe vi håper vi får til i år og. Vi følger utviklingen i smitteverntiltakene nøye og holder dere oppdatert så fort vi met mer. Blir det vanskelig å gjennomføre vil vi prøve å få til noe tilsvarende på en alternativ måte. Mer info kommer.

 

Timeplanen for høsten 2020 er klar og vil bli lagt ut onsdag 1 juli. Da kan dere se gjennom og planlegge hvilke kurs dere ønsker å melde på når påmeldingen starter fredag 3 juli for eksisterende kunder. Som vanlig har dere forkjøpsrett på kursene dere har gått på tidligere, men alle må meldes på på nytt for hvert semester. 

 

Mye på timen er uendret, men noen endringer blir det alltid. Både angående tidspunkt og pedagogrulleringer. Kaja og Maria er dessverre ikke med oss neste semester, men vi har strålende pedagoger som er klare for å ta over de timene og komme med masse nyVi har valgt å øke alderen på de fleste kurs slik at samme elever kan fortsette på kursene de har gått på før. (Eks. Cornelias jazz 3-5 kl blir nå 4-6 klasse.)

 

Siden påmeldingen i år er midt i ferien er det fint om dere respekterer telefontidene. Hilde vil være tilgjengelig på tlf.415 50166 på følgende tider:

 

UKE 27

Fredag 3 juli: Kl. 9-11

UKE 28

Tirsdag 7 juli: Kl. 9-11

Torsdag 9 juli: Kl. 9-11

 

Ellers svarer vi på mail så ofte vi kan på post@spinndans.no

 

 

 

 

Følgende tidsfrister gjelder: 

Fredag 3 juli klokka 09.00: Påmeldingsstart for nåværende Spinn-elever på kurs de har gått i vår. Det går også an å melde på nyetablerte kurs som i høst er: Tåspiss torsdager.

Torsdag 9 juli kl. 09.00: Påmeldingsstart for elever på venteliste og Spinn-elever som ønsker å bytte kurs 

Torsdag 9 juli kl. 10.00: Påmeldingsstart for nye elever 

Startskuddet for påmeldingen er fredag 3 juli kl. 09. Da har du altså IKKE lov til å melde deg på andre partier enn de du gikk på våren 2020. ( Unntatt tåspiss!) Fra torsdag 9 juli kl. 10 er alle kursplassene fritt vilt. Det er eget ansvar å overholde tidsfristene. Husk at du kan risikere å miste plassen din... 

 

Regler for høyere nivåer:

Jazz 3: For å gå på Jazz 3 må du danse minst to ganger i uka.
Jazz 3-4: For å gå på Jazz 3-4 er påmelding kun etter avtale, er du i tvil spør oss :) 

Grad 2: For å gå på dette kurset må du delta på begge kursene i Grad 2
Grad 3: For å delta på dette kurset må du delta på begge kursene i Grad 3.
Grad 4: For å gå på dette kurset må du delta på begge kursene i Grad 4
Grad 5: For å gå på dette kurset må du danse på begge kursene i Grad 5. Kurset er for elever som tidligere har tatt Grad 4. Grad 6: For å gå på dette kurset må du danse på begge kursene i Grad 6. Kurset er for elever som tidligere har tatt Grad 5. Grad 7: Forutsetning for å delta på dette kurset er å deltatt på Grad 7 i vår. 

Ta kontakt om du har spørsmål ang. høyere nivå.

 

Kundenummer og passord 

Vi opplever ofte at mange har problemer med å finne kundenr. ved påmeldingen. Tips: Alle mail som blir sendt ut fra systemet vårt begynner med elevens navn og kundenr. Passord har du selv bestemt ved registrering. 

Vi må spesifisere at det er SUPERVIKTIG å overholde tidsfristene slik at de som allerede har plass på kursene skal få mulighet til å melde seg på i tide. Det skapet i tillegg MYE ekstraarbeid for oss å flytte elever som ikke overholder reglene. 

 

 

Korona

Spinn Dansestudio vil holde seg oppdatert for de gjeldene regler for smittevern. Bruk av garderober og andre detaljer vedrørende smitteverntiltak kommer vi tilbake til rett før oppstart, da informasjonen da er mest oppdatert.

Slik det er nå kan vi undervise alle gruppene, men om det kommer nye innskrenkelser om feks. gruppestørrelser vil vi gjøre følgende. Om  gruppestørrelser endres til feks.10 personer vil det være de 10 første påmeldte i hver gruppe som får bli i studio, mens resten av gruppen må følge sendingen live via zoom eller facebook. Vi håper jo selvfølgelig vi kan fortsette slik reglene er i dag.

 

 

Lokaler

Som mange av dere vet har vi hatt litt utfordringer med våre lokaler i AQ etter at SATS selv tok over salen i 3 etg. Vi har endelig funnet en løsning vi tror blir veldig bra frem til vi finner noe helt nytt. Vi har fått leie VIP-rommet i AQ som er vegg i vegg med kontoret vårt og kun 10 meter unna studio 1! Da slipper vi all løpingen mellom timene som vi hadde når vi var på Tangen. Vi skal få montert opp speil og anlegg der og det er stort og fint med god ventilasjon. Den eneste utfordringen der er at Vipers og Kristiansand topphåndball har førsterett ved hjemmekamper i tillegg til svømmestevner. Frem til jul vil dette kun være ett par onsdager og ei helg (torsdag-fredag). Da leier vi salen over gata på crossfiten til de få unntakene. Vi er superfornøyde med denne løsningen, og oversikt over disse unntakene kommer snart.

I tillegg er vi på Rona og Lund :)

Endret maxpris

De siste semestrene ser vi at vi har hatt flere klasser/timer som kun er fylt opp med maxpris-elever. Det vil si at vi har hatt flere elever som har trent 10 timer over maxpris og dermed har flere av våre timer gått kraftig i minus med utgifter til lokaler/pedagog og ingen inntekter.

Vi har valgt en modell hvor vi setter en ny maxpris for 6 timer i uka. For denne prisen kan du trene opptil 10 dansetimer i uka. Skal du danse flere enn 10 timer i uka kommer et tillegg på 200 kr pr enkelt klasse over 10 timer. 

Liste over alle prisene våre vil ligge i kjøpsbetingelsene under timeplanen på www.spinndans.no

 

Bilder på sosiale medier
Vi tar en del bilder både i undervisningen og på forestillinger. Vennligst gi oss beskjed dersom du ikke ønsker at vi legger ut bilder av ditt barn på hjemmesiden eller facebook/instagram. 

 

Da gjenstår det bare å si at vi gleder oss masse til å endelig få lov til å danse med nettopp deg igjen!! Ha en strålende sommerferie så lenge, og husk å overholde fristene for påmelding så du ikke mister plassen din :)

 

Danse og sommerhilsen fra alle Spinnjentene!