Nyheter

SPINNVILL SOMMER 2015

 

SPINNVILL SOMMER 2015
 

NÅR?
22.-26. juni, klokka 9-16.

HVOR? 
Spinn dansestudios lokaler på Aquarama. Vi bruker også det flotte området rundt, med Bystranda, Tresse og Festninga i umiddelbar nærhet.

HVA SKJER?
Det kommer garantert til å bli liv og røre på Aquarama under Spinnvill sommer, med flotte elever, herlige pedagoger, inspirerende danseundervisning, spennende aktiviteter og massevis av danseglede.

FOR HVEM?
(Med forbehold om endringer)
- GUL GRUPPE: For deg som skal begynne i 3. klasse, til og med 5. klasse. Nivået er nybegynner/litt øvet og fokus er mestring og motivasjon.
- RØD GRUPPE: For deg som skal begynne i 6. klasse, til og med 10. klasse. Nivået er litt øvet og her er det en fordel med tidligere danseerfaring.

- BLÅ GRUPPE: For deg som skal begynne i 8. klasse, til og med 10. klasse. Nivået er øvet og her kreves lang og variert danseerfaring.
NB! Spør oss dersom du er usikker på nivå. Vi forbeholder oss retten til å omrokkere på gruppene. Nivået skal være passe utfordrende, hverken for lett eller vanskelig for maksimal læring og trivsel.

PRIS OG PÅMELDING

kr 2000,- (inkl mva) for fem hele dager med undervisning og aktiviteter fra kl 9-16. Lunch og frukt er inkludert i prisen. Meld deg på her!
Påmeldingen starter mandag 4. mai klokka 12. Begrenset antall plasser.


PEDAGOGENE
Tonje Skarpsno

Hvem er du?
-Jeg heter Tonje og er fra Larvik, men har tidligere bodd i Kristiansand. Jeg driver eget dansestudio i Oslo og underviser i jazz for alle aldersgrupper fra 3 år til voksne. Har også jobbet som koreograf på ulike oppsetninger, både teater- og danseforestillinger.
Hva slags stil har du?
-
Dansestilen er jazz,  men jeg har blitt mer og mer inspirert av ulike friere former for dans de siste årene. Jeg har vært på flere studieturer til Israel og trent Gaga blant annet. I undervisningen legger jeg vekt på at elevene skal ha det gøy, få trent hele kroppen, utvikle danseferdigheter og jobbe med å uttrykke følelser gjennom bevegelse.
Hva forbinder du med "danseglede"?
-Danseglede for meg er når dansen treffer følelser i meg selv og andre. Det kan knytte seg opp mot et minne, eller en drøm og uttrykker noe ord ikke kan.
Beste sommerminne?
-Sommer for meg er sol, sjø, båtliv og skalldyr! Pluss et og annet sommerkurs i dans for inspirasjon.
Favoritt-is?
-Soft is med lakris og jordbærstrø blandet!

Tonje Solemdal

Hvem er du?
-Jeg heter også Tonje, er 25 år og kommer fra Kragerø. Denne våren fullfører jeg studiene som dansepedagog ved universitetet i Stavanger. Før dette gikk jeg ett år på Bårdar-Akademiet i Oslo og har vært elev og stipendiat på danselinja ved Sunnfjord Folkehøgskule. Ved siden av studiet underviser jeg på Stavanger Kulturskole.
Stil?
-I løpet av studiet har jeg valgt å fordype meg i moderne/samtidsdans, men liker veldig godt jazz og ballett. Som danselærer er det viktigste målet å skape danseglede og mestring utifra eget nivå.
Danseglede?
-Er å kjenne at jeg danser kun fordi jeg har lyst til det! En indre driv og genuin glede over å bevege kroppen sin mener jeg er det viktigste en danser kan inneha.
Beste sommerminne?
-Varme, deilige dager på Skjærgårds m&m festival på Risøya, hvor livet er herlig, folkene fantastiske og festivalen likeså!
Favorittis?
-Som halvveis sørlending er det selvfølgelig HENNIG OLSEN som gjelder, og gjerne med pistasj- og sjokoladesmak


Marthe Westgaard
Hvem er du?
-Jeg er Marthe. Er gift med Kristian og har to barn, Markus og Josefine. Jeg har utdanningen min fra Kunsthøyskolen i Oslo, med fordypning i klassisk ballett. Jeg og Katrine startet Spinn i 2011, som var en videreføring av Westgaard Studio på Flekkerøy. I tillegg til å jobbe her har jeg også gjort en del frilansoppdrag, som pedagog, koreograf, danser og skuespiller.
Stil?
-
Jeg underviser primært i klassisk og jazz. Er veldig glad i musikal- og showjazz, elsker å lage nummer med mye energi. I undervisningen min har jeg fokus på å gi hver elev mulighet til å nå potensialet sitt. Jeg syns det er viktig med struktur og teknikk, parallelt med danseglede.
Danseglede:
-Som dansepedagog opplever jeg ofte en enorm glede når jeg ser elevene mine på scenen i en koreografi, hvor de får vist sitt fulle potensiale. Da blir jeg rørt og uendelig stolt.  
Beste sommeminne?
-Lange, late dager på Sørlandet sammen med familien min, ute i skjærgården. Det er livet.
Favorittis?
-Jeg har to kriterier: Sjokolade og Hennig Olsen


Katrine Kjøde Hvem er du?
-Jeg heter Katrine, er gift med Karl-Johan og mammaen til Samuel. Jeg er fra Kristiansand men bor i Grimstad. Utdannelsen min har jeg fra Norges Dansehøyskole. Sammen med Marthe eier jeg Spinn dansestudio, og her har jeg jobbet siden vi startet i 2011.
Stil?
-Jeg liker veldig godt både moderne, ballett og hip hop, men jazzdans er nok favoritten. Stilen min varierer fra lyrisk til med funky... Kommer an på inspirasjon og dagsform. Jeg elsker å undervise og få jobbe sammene med motiverte, gira elever. Det gir meg masse energi. Jeg håper jeg klarer å gi tilbake noe av den energien i undervisningen min. Jeg har mye positivitet og humor, samtidig som jeg forventer elevene mine til å gjøre sitt aller beste. 
Danseglede:
-For meg henger danseglede mye sammen med musikk. Danseglede er kicket du får når du setter på en sang som gjør du ikke kan stå stille.
Beste sommerminne?
-Minner fra hytta i Søgne hvor vi lekte ute i timesvis, grilla pølser på brygga og bada fra morgen til kveld. I senere tid; Spinnvill sommer :)
Favorittis?
-
Kuleis; én med friskis sorbet og én med Cookiedough. Hennig Olsen selvfølgelig.