Kurstilbud / Timeplan

Påmelding til nytt semester starter 27.november.

PRISER FOR VÅRSEMESTERET

1 kurs = 1690,-
2 kurs = 2790,-
3 kurs = 3690,-
4 kurs = 4590,-
5 kurs = 5390,-

Maxpris er 5 kurs

Vårsemesteret starter i uke 4 (torsdag 25. januar) og avsluttes med to storslåtte forestillinger på Kilden helga 1.-2.juni. Vinterferie i uke 8, og påskeferie i uke 12-13. Semesteravgiften inkluderer 15 undervisningsuker.

KJØPSBETINGELSER
Kjøpsbetingelsene gjelder for kjøp av semesterkurs ved Spinn dansestudio.
For å kjøpe dansekurs på Spinn Dansestudio må du være myndig. Hvis du er under 18 år, skal foresatte eller foreldre gjøre det for deg.

Spinn dansestudio tar forbehold om endringer i timeplanen og kan avlyse kurs ved for få påmeldte elever.

Påmeldingen er bindende og gjelder for ett semester. Semesteravgift refunderes ikke. Kjøp av dansekurs er personlig og kan ikke overføres til andre. Refusjon/ delvis refusjon av semesteravgift gis kun ved fremlagt legeerklæring hvis det er langvarig sykdom eller skade. Refusjon avregnes fra sykemeldingsdato, og sykemeldingen må leveres til Spinn dansestudio senest 30 dager etter sykemeldingsdato. Ved forsinket påmelding eller kortere fravær grunnet sykdom, reiser eller liknende beregnes ikke fradrag i semesteravgiften. Hvis du vil bytte kurs påløper et endringsgebyr på kroner 200,-.

Alle kurs betales direkte på vår nettside ved bruk av Visa eller Master Card. Betaling av dansekurs skal skje forskuddsvis.

Vi tar endel bilder både i undervisningen og på Kilden. Vennligst gi oss beskjed dersom du ikke ønsker at vi legger ut bilder av ditt barn på hjemmesida eller facebook/instagram.

Kilden 2018
Vi gleder oss masse allerede til forestillinger på Kilden 1.-2.juni 2018.

Med ca 500 elever som skal på scenen opptil flere ganger i løpet av sceneprøver og to forestillinger, trenger vi litt ekstra hjelp fra dere foreldre for å kunne gjennomføre. Å være med er ikke bare viktig for sikkerheten til alle barna, men også en veldig gøy opplevelse å kunne kjenne på spenningen, og dansegleden bak scenen.

Mer informasjon vil komme i løpet av vårsemesteret.